Belemmerende gedachten en coaching

Op maat ga ik met Marian (40) aan de slag, maar start met een coachingsgesprek wat al veel oplevert. Marian ervaart belemmerende gedachten die haar erg verdrietig en passief maken.
Belemmerende gedachten en coaching
Marian kwam bij mij voor een een losse coachingssessie van 60 minuten. Het liep gewoon even niet zo lekker in het leven van Marian. Het werk wat ze deed was niet leuk meer. Door het grote inlevingsvermogen trok Marian veel dingen persoonlijk aan en dat had logischerwijs weerslag op haar gemoedstoestand. De twijfel sloeg toe: “Doe ik het dan niet goed genoeg op het werk?”, “Ligt het aan mij?”, “Ben ik wel een goede moeder, komen mijn kinderen iets te kort?” Vragen die je in de hoofd rond zwerven wanneer je in een lage energie zit. Na een gesprek van een uur hebben we de thema’s uit elkaar gezet.
Conclusie: het werk paste niet meer, belemmerende overtuigingen houden haar daar én ze ja ze is ondanks ze minder goed in haar vel zit een briljante moeder! Binnen een uur kan je thema’s uit elkaar zetten en aan de slag met tips en tricks. De quick fix bestaat helaas niet, dus tot op de dag van vandaag is Marian aan de slag met haar thema’s. Stap voor stap, met alle uitdagingen die op haar pad komen.