• Terug naar het gevoel & de dingen die de mind voorbij gaan

Even voorstellen…

Met wie heb je nu eigenlijk te maken? Als je op deze pagina bent gekomen dan kan het niet anders zijn dan dat jouw interesse ligt bij bewust-zijn en goed zorgen voor jezelf! Ik stel mezelf graag aan je voor.

Mijn naam is Sasja Nas, 31 jaar oud en woonachtig in het pittoreske Ewijk. In mijn twee studies, Maatschappelijk Zorg Gehandicaptenzorg en Maatschappelijk werk en Dienstverlening, zie je het thema dat zo bij mij past al wel terug. Zorgen voor de ander, begeleiden, dienstverlenend en coachen. Altijd met mensen om mij heen. Na mijn studie start ik daarom ook als loopbaancoach bij Menskracht. Daar besluit ik mijn eigen loopbaan onder de loep te nemen. Er is één branch waar ik al zo lang ik mij kan herinneren interesse in heb; de uitvaartbranche. Naast mijn werk als loopbaancoach, werk ik een aantal jaar in een crematorium. Ondanks de droevige omstandigheden is het voor mij een droombaan. Ik heb veel mogen leren in deze periode en het sluit goed/naadloos aan het thema dat zo bij mij past.  Het wordt tijd voor wat anders wanneer ik merk dat het geen gezonde omgeving meer voor mij is.

Ik besluit terug te gaan in de loopbaancoaching. Het is een uitdaging om opzoek te gaan naar antwoorden op de vragen als: Waar en wanneer komt de kandidaat het beste tot zijn recht?  Deze periode opent nieuwe deuren. Niet alleen heb ik veel ervaring mogen opdoen, maar besluit ik in september 2021 mij in te schrijven bij de KVK. Freelance loopbaancoach en Fitcoach bij Coaching by Sasja in wording…

Zoveel mooie dingen mogen doen en mensen mogen coachen! Ik deel je graag een deel van wat ik zoal gedaan heb:

  • Het project NL Leert Door, gratis loopbaancoaching voor iedereen uit Nederland gefinancierd door de overheid
  • Voor het Opleidings -en ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf werkte ik als loopbaancoach
  • Regionaal Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen, samen met het team opgezet als trajectadviseur/loopbaancoach. Voor iedereen die bedreigt wordt met werkloosheid en opzoek in naar duurzaam werk. Gefinancierd door de overheid
  • Trainer namens FNV bij het A&O fonds. Workshops die gaan over gezond omgaan met stress en leren ontladen en opladen
  • Menskracht. Loopbaanmodules voor bank -en verzekeringswereld, intakegeprekken en administraties en schrijf ik blogs
  • Oprichter van Coaching by Sasja. Als Fitcoach coach ik ondernemende en ambitieuze mensen naar een gezonde actieve levensstijl

En verder…

Naast het werk heb ik vanaf mijn 8e al een passie voor dansen. Vanaf mijn 12e danste ik nationale en internationale stijldanswedstrijden. Ik heb mij gespecialiseerd in het ballroom dansen en gaf ik met plezier danslessen tot mijn 30e. Nu vind ik het het leuk om lekker te wandelen, doe ik dagelijks een work out en houd ik van gezelligheid. Om weer eens out of the box te gaan ben ik vorig jaar gestart met wakeboarden.

Even terug naar mijn passie; coaching. Want in de gesprekken die ik heb als loopbaancoach, en als danseres merk ik op dat het rationele gedachten en het denken te beperkt zijn. Er lijkt een limiet aan het te zitten, waardoor een keuze niet gemaakt worden.
Het wakkert mijn interesse in energetisch coachen aan. Mijn opleiding als Access Bars practitioner heb ik daarom afgerond. Niet alleen om toe te voegen aan  mijn loopbaancoaching toolbox, maar ook 1 op 1 sessies te doen. Het gaat de mind voorbij, dus je hoeft niet wéér het hele verhaal te doen waar jij denkt dat jij Access Bars kunt gebruiken.

In balans ben je pas als je mentaal en fysiek gezond bent, tenminste dat is mijn filosofie. Bewuste keuzes maken over voeding, energetisch loslaten wat je niet meer dient en opzoek naar het grotere potentieel. Dat is wat ik je gun!

Ik coach ondernemende, ambitieuze mensen naar een gezonde, actieve levensstijl. Er gingen je al zo’n 250 mensen voor. Wanneer start jij jouw journey?