Ik had nooit gedacht dat dit me zo makkelijk zou lukken!

Kyra (25) stopt met fanatiek sporten en merkte veranderingen op in haar lichaam. Ze wilde graag wat kilo’s kwijt en meer energie. Ze schrijft er het volgende over.

“Sinds eind januari 2024 doe ik mee aan de marathons. In het begin een beetje wennen om alles te delen wat je eet. Door alle tips het nodige kunnen aanpassen en viel ik rustig wat kilo’s af. Het ging niet snel, maar het deed wat. Toch erbij gaan bewegen en het afvallen ging hierdoor ook gewoon verder. Het voelt door de Marathon niet als een ‘straf’ om op je eten te letten. Hoe vaak worden er wel niet super lekkere dingen gedeeld dat je denkt: oh, dit mag dus ook gewoon!

Ondertussen heb ik mijn doel van -10 kilo gehaald! Dat had ik me begin van het jaar niet kunnen voorstellen!

Ook mijn collega’s zien het ineens gebeuren en dat zorgt voor extra motivatie. Door alle tips en support binnen de marathon voelt het als een warm bad om door te gaan en elkaar te blijven inspireren!!”

Ondertussen heeft Kyra zoveel energie gecreëerd, dat ze start met de PABO opleiding naast haar fulltime baan én inspireert ze anderen met haar resultaat. Een gezonde levensstijl opent nieuwe deuren, Kyra is hier een super mooi voorbeeld van! Een super trotse coach hier!